New posts aren't posting or being approved?

A place to discuss anything... except credit cards!
11 posts
SkyBox
Green Member
Green Member
 
Posts: 6
Joined: Mon Jan 20, 2014 7:15 am
Location: USA

New posts aren't posting or being approved?

Postby SkyBox » Fri Jan 31, 2014 5:01 am

I started my first thread about 2 weeks ago. Since then I have replied to posts 3 times and none have been applied. Always states - will be approved by moderator.

There's no material in the thread that would not be approved. Is there a site moderator that can check this out or can I have an email address?

Thanks


daniel2304
Centurion Member
Centurion Member
 
Posts: 198
Joined: Tue Dec 03, 2013 1:53 pm
Location: Dallas

Postby daniel2304 » Fri Jan 31, 2014 5:33 pm

New members usually experience some delay time for their posts and threads to be seen. When you pass to a higher level, your post will be immediately available.
All my posts are my opinions. All my posts mentioned "you" are merely for discussion-purpose only. No advice is given in any post at any time. It is also impossible for me to put effort to verify every statement that anyone has given.

User avatar
Vattené
Centurion Member
Centurion Member
 
Posts: 1157
Joined: Sun Jan 26, 2014 3:55 am
Location: US

Postby Vattené » Fri Jan 31, 2014 5:51 pm

For what it is worth, I have also been having trouble with this.

I understand they have to be approved, but I have started threads with no problem (a delay no longer than a day or so), but no replies have gone through yet...let's see if this one does.
-Vattené
FICO-8:
EX - 809 (11/16) | TU - 803 (11/16)
Primary Cards:
American Express EveryDay - $20,000 (10/14)
Discover it - $23,000 (2/14)
AU on Barclay Sallie Mae - $10,000 (8/15)
plus several store accounts of varying usefulness now

Nucstorm
Green Member
Green Member
 
Posts: 19
Joined: Thu Dec 19, 2013 2:23 pm
Location: Maryland

Postby Nucstorm » Sat Feb 01, 2014 1:33 pm

The same thing has happened to me as well. I posted a couple things but never saw them in the threads.

User avatar
CreditCardGuru
 
Posts: 160
Joined: Tue Apr 01, 2008 1:48 am
Location: Austin, TX

Postby CreditCardGuru » Sat Feb 01, 2014 2:13 pm

Sorry about this issue guys - there was a slight glitch in the forum software which has been resolved. Previous posts should now retroactively appear.

- Forum moderator

User avatar
Vattené
Centurion Member
Centurion Member
 
Posts: 1157
Joined: Sun Jan 26, 2014 3:55 am
Location: US

Postby Vattené » Sun Feb 02, 2014 12:02 am

I've now been bumped up to a green member, so mine no longer need to await approval. It looks like some of my comments have gotten lost in the ether, though, as earlier ones have still yet to appear.

Not trying to complain or anything; just wanted to bring it up in case it was helpful.
-Vattené
FICO-8:
EX - 809 (11/16) | TU - 803 (11/16)
Primary Cards:
American Express EveryDay - $20,000 (10/14)
Discover it - $23,000 (2/14)
AU on Barclay Sallie Mae - $10,000 (8/15)
plus several store accounts of varying usefulness now

Hi im Bob
Green Member
Green Member
 
Posts: 7
Joined: Thu Jan 30, 2014 12:31 pm
Location: Indiana

Postby Hi im Bob » Sun Feb 02, 2014 2:20 am

Yes, I am having the same problems. I have had about three not show. All replies to a thread. When I start a new one they show up, just not when I add to one.
Citi Dividend | Chase Marriott | Quicksilver | Capital one Plat | Best Buy

MemberSince 79
Platinum Member
Platinum Member
 
Posts: 51
Joined: Sat Feb 01, 2014 5:25 pm
Location: Excelsior

Postby MemberSince 79 » Sun Feb 02, 2014 7:36 am

CreditCardGuru wrote:Sorry about this issue guys - there was a slight glitch in the forum software which has been resolved. Previous posts should now retroactively appear.

- Forum moderator



Glitch still seems to be there.
Gold American Express, since 1979,
back when it meant something.
And a few other cash back cards as well.

PrinceKristopher
Green Member
Green Member
 
Posts: 5
Joined: Sat Feb 01, 2014 5:31 pm
Location: Carson City

Postby PrinceKristopher » Mon Feb 03, 2014 5:45 pm

Ive been trying to post on topics and they never show up.... HMMM

PrinceKristopher
Green Member
Green Member
 
Posts: 5
Joined: Sat Feb 01, 2014 5:31 pm
Location: Carson City

Postby PrinceKristopher » Sat Feb 08, 2014 4:45 pm

my post still don't post



Return to “The Lounge”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests